0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

ŠTA SE DESILO POSLE DERBIJA: Kanga izgubio živce, Dejan Stanković zagrlio Lazara Markovića! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 21:55

Sve je ovo normalno za derbi.

Partizan i Crvena zvezda, podelili su bodove u 165. večitom derbiju, koji je završen rezultatom 1:1. Golovi Natha i Kataija bili su jedini na ovom susretu, koji je kada se podvuče crta, opravdao očekivanja.

Kao i tokom meča, bilo je koškanja i po završetku susreta. Gelor Kanga je mogao da napravi veći problem, ali ga je Marko Gobeljić na vreme smirio. Afrikanac se potom okrenuo na drugu stranu, pa je uputio aplauze publici.

Na drugoj strani, trener crveno-belih Dejan Stanković, takođe je učestvovao u spuštanju tenzija. On je zagrlio Partizanovog kapitena Lazara Markovića, dok će ostati misterija šta mu je tom prilikom poručio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Igrao se 37. minut kada je nakon nešto dužeg napada Partizana loptu uzeo Bibras Natho. Izraelac je nakon sjajnog driblina još bolje šutirao i lopta je zatresla Borjanovu mrežu. Izgledalo je kao da jedan od najboljih golmana u Superligi, zbog loše postavke nije imao šanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda u 83. minutu dolazi do izjednačenja. Katai je u dosadašnjem toku meča imao nekoliko pokušaja glavom, a ovaj je konačno završio u Popovićevoj mreži. Velika radost za crveno-bele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter