1
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic KLS Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda - Mega polu finale 6.6.1017. JUN 6. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SITUACIJA ZAHTEVA REAKCIJU: Radonjić najavio moguće pojačanje, otkrio i šta je najveća snaga Zvezde

Objavljeno: 19.09.21 u 11:27

Trener Crvene zvezde zabrinut trenutnom kadrovskom situacijom u timu.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u jučerašnjem pripremnom meču od ekipe Mege, ali mnogo više od tog poraza Dejana Radonjića brinu povrede, koje su u mnogome krojile dosadašnji tok priprema crveno-belih.

–Ušli smo u pripreme opterećeni povredama, nismo uspevali da izađemo iz toga, a nakon turnira taj problem se povećao. Ali radili smo vredno, posvećeno, dobar radni ambijent je bio pisutan. Uspeli smo da uradimo sve što smo planirali. Svakodnevno analiziramo situaciju. Postoji neka neizvesnost koja smeta i nije prijatna, to su stvari na koje treba da reagujemo. Radimo ono što možemo u ovom trenutku. Videćemo kako će izgledati povratak igrača. Sigurno je potrebno vreme da bi oni ušli u normalan trenažni proces. – rekao je trener Zvezde za „Sport klub“.

Najviše, naravno brine povreda Arona Vajta, koji će sa terena odsustvovati duži vremenski period.

-S obzirom na koncepciju koja je napravljena, sigurno da je ogroman problem. Još veći problem je što se zbog težine povrede povratak očekuje tek negde posle tri meseca. To je period koji je dug. Trudićemo se da dođemo do nekih najboljih mogućih rešenja- ističe Radonjić, koji je na pitanje da li se možda traže pojačanja na Vajtovoj poziciji kratko odgovorio:

-Analiziramo sve i videćemo šta je najbolje-.

Kada su evropske ambicije u pitanju, Radonjić ističe da je cilj nadmašiti prošlu sezonu.

–Što se tiče Evrolige, nadam se da ćemo napraviti bolji rezultat nego prošle sezone. Što se tiče ostalih takmičenja, svesni smo da je konkurencija veoma jaka, imamo takmičenje u ABA ligi koje jedno od najačih od osnivanja, ako ne i najjače. To znači da su izazovi još veći. Videćemo koliko ćemo uspeti da ostvarimo naše ambicije, ali moramo da damo sve od sebe kako bismo bili zadovoljni na kraju sezone. – zaključuje Radonjić, koji se osvrnuo i na ovosezonska pojačanja. On smatra da je još uvek rano davati neke ocene,pošto su se pojedini igrači tek nedavno pridružili timu. Ipak ono što trener Zvezde vidi kao najveću snagu crveno-belih je upravo kolektiv

-Vreme će da pokaže koja je naša najveća snaga. S obzirom na okolnosti, jako je teško dati direktan odgovor, ali očekujem da imamo jedan snažan kolektiv- zaključuje Radonjić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter