1
Evropske lige

Goran Causic Crvena Zvezda - Radnik Surdulica Super liga Srbije Belgrade, Serbia on September 16. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

PRVI TRIJUMF ARSENALA POD KOMANDOM GROFA BOŽOVIĆA: Dva pogotka nekadašnjeg veziste Crvene zvezde!

Objavljeno: 19.09.21 u 20:14

Sjajno izdanje ekipe iz Tule!

Nižnji Novgorod je ugostio ekipu Arsenala iz Tule u okviru 8. kola Premijer lige Rusije. Gosti su ostvarili drugi trijumf ove sezona, a prvi od kada ekipu sa klupe predvodi Miodrag Grof Božović.

Junak utakmice bio je nekadašnji vezista Crvene zvezde Goran Čaušić!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ПФК АРСЕНАЛ ТУЛА (@pfcarsenaltula)

Domaći su poveli u 9. minutu meča. Mrežu Arsenala zatresao je Nikolaj Kalinski. Arsenal se nije predao i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je doneo izjednačenje u 17. minutu.

Preoket je viđen u finišu prvog dela igre. Bio je 46. minut kada je asistenciju Gorana Čaušića iskoristio Evgeni Markov.

Bilo je veoma uzbudljivo i u nastavku. Aleksej Kozlov je u 85. minutu pogodio za izjednačenje.

Ekipa Miodraga Božovića je bila izuzetno motivisana i želeli su ceo plen. Konačan rezultat postavljen je u petom minutu sudijske nadoknade. Ponovo je Čaušić obradovao vatrene pristalice Arsenala!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter