0
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MALO JE FALILO DA DOĐE DO OPŠTE TUČE: Policija je morala da privede jednog Partizanovog navijača! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 19:25

Crno-beli vode na poluvremenu.

Fudbaleri Partizana u okviru 9. kola Superlige Srbije dočekuju Crvenu zvezdu. Nakon prvog dela igre, minimalnu prednost imaju izabranici Aleksandra Stanojevića, do koje su došli u 37. minutu.

Ipak i ovaj večiti derbi, imao je ružnu uvertiru. Naime, malo je falilo da dođe do tuče između Partizanovih navijača, jer je na istočnoj tribini došlo do koškanja. Incident je sprečila policija, koja je privela jednog navijača crno-belih. Nakon toga, veliki broj policajaca, pojačao je obezbeđenje na toj tribini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Igrao se 37. minut kada je nakon nešto dužeg napada Partizana loptu uzeo Bibras Natho. Izraelac je nakon sjajnog driblina još bolje šutirao i lopta je zatresla Borjanovu mrežu. Izgledalo je kao da jedan od najboljih golmana u Superligi nije imao šanse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter