1
Odbojka

Volleyball Odbojka Okupljanje Reprezentacija Srbije Selektor Slobodan Boba Kovac Beograd, 20.08.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOVAČ NEZADOVOLJAN: Da je prvi set završen u našu korist, drugačije bi pričali

Objavljeno: 19.09.21 u 08:57

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Slobodan Kovač, nije krio razočaranje posle poraza u polufinalu Evropskog prvenstva.

Naša reprezentacija poražena je od Italije sa 3:1 u setovima, a prema selektoru Srbije sve bi bilo  drugačije da se prvi set, koji je obilovao neizvesnošću, završio u korist „orlova“

-Sigurno da je prvi set završen u našu korist verovatno bi drugačije pričali. Ali, ova mlada ekipa je više od nas želela pobedu i mislim da su igrali stvarno dobro u odnosu na nas koji smo igrali samo na trenutke- istakao je Kovač.

On je razočaran načinom nakoji su njegovi puleni započeli četvrti set, u kome je Srbija jurila potpuni povratak u meč.

-Umesto da krenemo četvrti set mnogo pozitivnije, krenuli smo sa 5:0 za protivnika, oni su dobili krila i priča je završena. Šteta. Mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali nismo mogli, da li zato što nam to protivnik nije dozvolio ili zato što nije bilo dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za Italiju, za ovu mladu Italiju. A mi da budemo jaki u glavi i spremni za sledeću utakmicu- zaključio je Kovač.

Reprazentacija Srbije će svoj meč za bronzu igrati danas od 17:30h, protiv domaćina turnira, selekcije Poljske.

0
0

1 Komentara

  1. Samo što odbojkaška utakmica traje malo duže od jednog seta,,,,Nema od medalje ništa, Bravo za borbenost,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter