0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JUNAJTED SLAVIO NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Ronaldo ponovo strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 17:30

Matić se našao u ulozi asistenta!

Fudbaleri Vest Hema su u Londonu ugostili Mančester junajted. Ekipa sa stadiona ‘Old Traford‘ je slavila na teškom gostovanju rezultatom 1:2, u okvriu 5. kola Premijer lige Engleske.

Domaćin je prvi stigao do prednosti! Reprezentativac Alžira Mohamed Said Benrahma ja nastavio sa sjajnim partijama u dresu Vest Hema! Ofanzivni vezista je zatresao mrežu tima sa ‘Teatra snova‘ u 30. minutu igre.

Nije se dugo čekalo na odgovor slavnog Junajteda. Ekipa koju sa klupe predvodi Ole Gunar Solskjer je poravnala rezultat samo pet minuta kasnije. Fenomenalni Kristijano Ronaldo je opravdao epitet lidera ekipe i postigao četvrti pogodak na tri odirgana meča u dresu ekipe iz Mančestera. 

Konačan rezultat je postavljen u samom finišu meča. Nemanja Matić je u 88. minutu zamenio Brazilca Freda i istrčao na travu stadiona u Londonu. Nekadašnji reprezentativac Srbije je asistirao minut kasnije, a pobedu gostujućem timu je doneo Džesi Lingard. Član nacionalnog tima Engleske je prethodne sezone nastupao upravo za Vest Hem, kao pozajmljeni fudbaler.

Junajted se u ovom trenutku nalazi na 2. mestu sa 13 osvojenih bodova, koliko ima i prvoplasirani Liverpul. Ekipa Vest Hema zauzima 8. mesto na tabeli.

Crveni đavoli‘ su tokom nedelje poraženi u grupnoj fazi Lige šampiona od ekipe Jang Bojsa. Utakmica u Švajcarskoj je završena rezultatom 2:1. Vest Hem je u Zagrebu bio bolji od Dinama, u okviru grupne faze Lige Evrope.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter