0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Head coach Nenad Lalatovic (L) and head coach Dragoslav Stepanovic Beograd, 08.09.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ISKUSNI STRUČNJAK KRITIKUJE PRED DERBI: Nisam video ništa gluplje od tog pravila

Objavljeno: 19.09.21 u 09:40

Dragoslav Stepanović, ne gleda blagonaklono na pojedina pravila u srpskom fudbalu.

Trener koji se proslavio u Nemačkoj, vodeći tamošnje bundesligaše Ajntraht iz Frankfurta i Bajer iz Leverkuzena, pred „večiti derbi“ dao je svoj komentar na pravilo FSS-a, koje njemu lično „bode oči“.

Stepanović se osvrnuo na pravilo o bonus igračima, koje svakom klubu u Superligi nalaže da u postavi mora imati jednog igrača mlađeg od 21 godine.

-Ništa gluplje u fudbalu… No, nije moje. Igrači nedovoljnog kvaliteta i iskustva mogu jedino da oslabe tim i osiromaše igru, doprinesu da utakmica izgubi lepotu i neretko značaj. Supertalentovani poput Jovića igrali bi i bez nakaradnog pravila, a nedorasli biće uvek hendikep, ekipni- poručio je Stepanović u izjavi za „Sportski žurnal“.

Primera radi, prošle sezone je u Superligi važilo pravilo da svaki klub mora imati bar dvojicu bonus igrača na terenu, što je pred start ove sezone preinačeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter