0
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GOLČINA NATHA DONELA VOĐSTVO PARTIZANU: Zvezda bolje počela, ali nije uspela da realizuje svoje šanse! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 18:50

Igraće se još 45 minuta.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u okviru 9. kola Superlige Srbije igraju 165. večiti derbi. Rezultat nakon prvih 45 minuta igre je 1:0, na samom startu meča, crveno-beli su očigledno bili dosta opasniji rival, ali je gol Natha potpuno okrenuo tok meča.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Na samom startu utakmice, gosti su odmah pripretili. Nesporazum Vujačića i Saničanina doveo je do toga da se Zvezdin napadač Dioni nađe u dobroj poziciji, ali je golman Popović bio na pravom mestu. Udarce su nakon toga uputili i Katai i Sanogo, ali nisu bili precizni.

Prva gužva ispred Borjanovog gola, nastala je u 15. minutu, nakon centaršuta Lazara Markovića. Ipak, opasnost je lako otklonjena pa je Partizan ostao bez šuta. Aleksandar Popović, ponovo je imao posla u 23. minutu kada je Ivanić pokušao sa 20-tak metara.

Crno-beli su nakon početnog pritiska Zvezde, u nastavku igre zaigrali znatno bolje. Ipak, novu šansa ispred gola domaćih videli smo u 31. minutu. Aleksandar Katai je sa oko 6 metara pogodio prečku, pa su potom fudbaleri Partizana uspeli da otklone opasnost.

Igrao se 37. minut kada je nakon nešto dužeg napada Partizana loptu uzeo Biras Natho. Izraelac je nakon sjajnog driblina još bolje šutirao i lopta je zatresla Borjanovu mrežu. Izgledalo je kao da jedan od najboljih golmana u Superligi nije imao šanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Odmah nakon Nathovog pogotka, crno-beli su zaigrali još bolje. Ponovo je Izraelac imao dobru priliku, ali je lopta otišla u korner. Poslednja šansa u prvom poluvremenu viđena je u 46. minutu nakon slobodnog udarca. Kanga je centrirao, a najviši u skoku bio je Sanogo, koji ipak nije bio dovoljno precizan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter