1
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

FUDBALERI PARTIZANA RAZOČARANI NAKON REMIJA: „Ne znam po koji put nam se ovo dešava“! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 21:15

Slobodan Urošević i Miloš Jojić govorili su o nedavno završenom „večitom“ derbiju u kom nije bilo pobednika.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde podelili su bodove u 165. derbiju u 9. kolu Linglong Superlige Srbije

Strelac za Partizan je bio Natho, a za Zvezdu Katai i evo kako je utakmicu video Slobodan Urošević.

„Mislim da smo imali tri, četiri dobre šanse… Samo da smo bili malo koncentrisaniji mogli smo još jedan gol da postignemo. Prvih 15, 20 minuta, taj početak utakmice je bio period u koji smo malo slabije ušli dok nismo došli do svoje igre i onda smo nesrećno primili gol. Ne znam koji put nam se isto dešava, ali šta je tu je i dalje smo na dva boda prednosti“, rekao je Urošević.

Miliš Jojić dodaje da je gol primljen naivno.

„Pa dobro, u prvih petnaest, dvadeset minuta smo nekako bojažljivo igrali i Zvezda je bila za nijansu bolji rival, ali od tog momenta smo zaigrali bolje i u jednom momentu samo mi postojali na terenu i stvarali šanse i dali gol pa ostaje žal što nismo dali još neki gol i priveli utakmicu kraju već smo naivno primili gol pred sam kraj meča“, objasnio je Miloš Jojić.

0
0

1 Komentara

  1. Koga ste vi nadigrali? Da je Dioni postigao gol u 5 minutu,ili Katai umesto prečke dao gol, bilo bi 3 razlike na kraju. Ljubite u d..e Borjana ,kakav je pacerski gol postigao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter