0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ATP MENJA PRAVILA PRED KRAJ SEZONE: Ovo će škoditi Novaku, 3 grend slema neće biti presudna!?

Objavljeno: 19.09.21 u 18:17

Gotovo da je svaka odluka protiv našeg tenisera.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, ove sezone je osvojio čak 3 grend slema. Nažalost u finalu US opena porazio ga je Danil Medvedev, što svakako ne menja činjenicu da je Srbin imao najbolju sezonu.

Ipak, ATP je odlučio da u poslednji čas promeni pravilo o dodeli nagrade za najboljeg tenisera sezone. Kako se navodi, oni na kraju godine neće strogo gledati listu. Novak je ove godine osvojio 8.370 bodova, iako je odigrao manje mečeva od Danila Medvedeva koji ima 6.380 i Stefanosa Cicipasa, koji je stigao do 5.470 bodova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nema sumnje da bi bila velika nepravda, ako Đokoviću ne bi bila dodeljeno ovo priznanje. Trenutno je sigurno da će se naš najbolji teniser nadmetati na Završnom mastersu u Torinu, ali je ostavio upitan nastup na ostalim Mastersima. Sve ovo, moglo bi da utiče na konačnu odluku ATP-ja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter