1
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Luka Jovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ANĆELOTI NE RAČUNA NA NJEGA: Jović se seli u redove italijanskog velikana!?

Objavljeno: 19.09.21 u 10:39

Otkako je iz Ajntrahta stigao u Real, Luka Jović nikako da se izbori za svoje mesto pod španskim suncem.

Iako je bio uporan u nameri da ostane u Madridu i ubedi trenera Karla Anćelotija da zaslužuje veću šansu u dresu „kraljevskog kluba“, srpskog napadača po svemu sudeći čeka nova selidba.

Kako prenosi „Kalčomerkato“, Luka Jović se nalazi na listi želja Juventusa, koji traga za rešenjem u napadu usled odlaska Kristijana Ronalda iz kluba.

„Stara dama“ je nakon odlaska Portugalca morala brzo da reaguje i u sam smiraj prelaznog roka u Torino je stigao Moaz Ken, koji bar za sada ne pruža „bjankonerima“ ono što im treba.

Tako Juventus već kuje planove za naredni prelazni rok, kada žele da zaoštre konkurenciju u napadu, gde na poziciji klasičnog centarfora imaju još samo Alvara Moratu, a Jović je iskočio u prvi plan, kao jedno od najrealnijih rešenja.

Kako prenosi pomenuti list, Jović bi došao na šestomesečnu pozajmicu.

Uz Jovića, opcija „stare dame“ je još jedan Srbin Dušan Vlahović, ali tu je situacija malo komplikovanija, pošto je nekadašnji fudbaler Partizana nedavno obnovio ugovor sa Fiorentinom, u kojem se nalazi i otkupna klauzula u iznosu od 70 miliona evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter