0
Evropske lige

(191103) -- BIRMINGHAM, Nov. 3, 2019 (Xinhua) -- Aston Villa's players celebrate Trezegue's goal during the English Premier League match between Aston Villa and Liverpool in Birmingham, Britain on Nov. 2, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Xinhua)

VILA „POJELA“ KARAMELE: Bejli postigao debitantski gol! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.21 u 20:55

Vila u samo nekoliko minuta srušila Everton.

Utakmica Aston VilaEverton ostavljena je za kraj današnjeg engelskog fudbala, a mnogi su baš ovu utakmicu označili kao najzanimljiviju što se tiče današnjih mečeva Premijer lige.

I na kraju se ispostavilo da su ova dva tima opravdali ulogu najzanimljivije utakmice, a za to se posebno pobrinuo domaćin.

Metju Keš je prvi zatresao mrežu Karamela, odlični bek Vile imao je nekoliko šuteva prema golu Begovića, ali ovako sjajnu priliku morao je da iskoristi.

Samo dve minute kasnije, Vila dobija korner, Bejli je centrirao, delovalo je kao da je Mings psotigao gol, ali se na kraju ispostavilo da je Dinj dirao tu loptu i smestio je u sopstvenu mrežu.

Tačku na meč stavio je Leon Bejli koji na debitanskoj utakmici postigao debitantski gol. Neverovatan pas Ingsa pronašao je Jamajčanina koji je bio sam, odličan prvi kontakt sa loptom i rutinska završnica.

Ovo je prvi poraz Evertona u tekučoj sezoni i tako „plavi“ iz Liverpula već počinju da posustaju za vodećim ekipama na tabeli. Vila narednu utakmicu gostuje Čelziju u okviru Liga kupa, dok će Everton u istom takmičenju imati nešto lakšeg protivnika u vidu KPR.

Rezultati 5. kola Premijer lige:

Vulverhempton-Brentford 0:2 (0:2)

Njukasl-Lids 1:1 (1:1)

Barnli-Arsenal 0:1 (0:1)

Liverpul-Kristal Palas 3:0 (1:0)

Mančester siti-Sautempton 0:0

Norič-Votford 1:3 (1:1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter