0
Košarka

FOTO: KK Partizan

UŽIVA U RADU SA ŽOCOM: Ledej je oduševljen Obradovićem, a evo šta misli o Panteru!

Objavljeno: 18.09.21 u 19:13

Voli da radi sa Željkom Obradovićem.

Nakon dužeg vremena, euforija među navijačima Partizana je na visokom nivou, i to zbog dolaska Željka Obradovića. On je među crno-bele doveo nekoliko vrhunskih igrača, a jedni od njih se Kevin Panter i Zek Ledej.

Ledej je dao opširan intervju za ‘Basket inside’. Tom prilikom je govorio o Beogradu, Željku, svojim saigračima…

– Grad je veoma lep, vreme je super, ima mnogo stvari koje možeš da radiš uBeogradu. Najvažnije je naravno da ostanemo zdravi i da se spremimo što bolje – počeo je Ledej.

Potpuno očekivano, fokus je bio priči o radu sa Željkom Obradovićem.

– Mi smo mlad tim i moramo da se postaramo da mlađe igrače naučimo kako da igraju na pravi način i da budu uspešni. Slušamo trenera, njegove ideje i trudimo se da sve to sprovedemo što bolje. Željko konstantno razmišlja o košarci. Trudim se da naučim nešto novo od svakog trenera i naravno da želim mnogo da naučim od njega. Vidi da smo mladi, dobro je što igramo brzu košarku i što pokazujemo ono što želi.

Sa Kevinom Panterom se odlično razume, s obzirom da su igrali zajedno u Armaniju.

– Kevin je sjajan momak i odličan saigrač, volim da radim sa njim. Ne plaši se velikih utakmica, on je ubica na parketu. Takav igrač vam je potreban ako želite da pobedite. Pokušaćemo da napravimo u Beogradu ono što smo uspeli u Milanu, a to je da ostvarimo odlične rezultate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter