0
Evropske lige

(190918) -- DORTMUND, Sept. 18, 2019 (Xinhua) -- Lionel Messi (R) of Barcelona vies with Thomas Delaney of Dortmund during the UEFA Champions league group F soccer match between Borussia Dortmund and FC Barcelona in Dortmund, Germany, Sept. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

TEK JE STIGAO U PSŽ, A VEČ SE ZNA SLEDEĆA STANICA: Poznato je gde bi Mesi mogao da pređe, kad napusti Pariz!

Objavljeno: 18.09.21 u 16:59

Argentinac je neko o kome se konstantno govori…

Deluje da ja na transfer sagu oko Lionela Mesija stavljena tačka, barem dok mu istekne ugovor koji je letos potpisao sa Pari Sen Žermenom. Ali se jedan klub i dalje nada da bi mogao da zaigra za njih.

U pitanju Inter Majami, čiji je vlasnik Dejvid Bekam, koji je istako da će kad-tad ipak dovesti Argentinca. Za klub sa Floride trenutno nastupa njegov zemljak Gonzalo Iguain, koji je ove sezone postigao deset golova i koji je najbolji strelac.

– Možda nije dobro da govorim kako ne bih upao u nevolje. Ili nekoga drugoga doveo u nevolju. Mesi je potpisao dvogodišnji ugovor s PSŽ-om i to je jedino poznato, rekao je Iguain za ‘ESPN’, pa ipak dodao:

– Znam da ga klub i dalje želi. Inter nije odustao, ali videćemo šta donosi budućnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter