0
Evropske lige

(190915) -- LEIPZIG, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski of Bayern Munich takes a scoring shot during the Bundesliga soccer match between Leipzig and Bayern Munich in Leipzig, Germany, on Sept. 14, 2019. (Photo by Michael Taeger/Xinhua)

SUROVA DOMINACIJA BAVARACA: Bohum nastradao na ‘Alijanc areni’ – čak su 7 puta vadili loptu iz mreže! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.21 u 17:34

U petom kolu Bundeslige, fudbaleri Bajerna deklasirali su Bohum ubedljivim rezultatom 7:0.

Bavarci su još jednom potvrdili svoju dominaciju u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Nemačkoj. Ovog puta, moć Bajerna ostetio je povratnik u Bundesligu – Bohum.

Fudbaleri Bajerna su šutirali čak 23 puta, od čega je 16 udaraca završilo u okvir gola protivnika, tako da možemo zaključiti da je velikan iz Minhena mogao i ubedljivije da slavi. Prvi gol za Bavarce postigao je Liroj Sane u 17. minutu, a prednost je povećao Jozua Kimih deset minuta kasnije. Za 3:0 pogodio je Serž Gnabri u 32. minutu.

Pobednik je već bio rešen u 43. minutu, kada je Lampropulos postigao autogol, i omogućio Bavarcima prednost od 4:0. U strelce se upisao i Robert Levandovski u 61. minutu, a za 6:0 pogodio je Kimih u 65. minutu. Tačku na ovu utakmicu postavio je Maksim Supo Motan u 79. kada je na sjajan način matirao protivničkog golmana.

Bajern je trenutno prvi na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok Bohum zauzima 17. mesto sa svega tri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter