0
Domaći fudbal

Djordje Jovanovic Cukaricki - Sumgait Sumqayit UEFA UECL Second qualifying round, 1st leg UEFA Europa Conference League 21.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Brđani lako do nova tri boda, poraz Proletera na ‘Karađorđu’ – VAR poništio Jovanovićevu majstoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.21 u 18:04

Danas od 16 časova, odigrane su dve utakmice 9. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Čukaričkog na svom terenu ugostili su Spartak iz Subotice, Mladost gostovao Proleteru na Banovom brdu. Brđani su uspeli da dođu do nova tri boda, pošto je nakon 90 minuta rezultat bio 2:1.

Belo-crni su do vođstva došli u 15. minutu, kada je mrežu Subotičana zatresao talentovani napadač Đorđe Jovanović.

U 34. minutu, gosti su došli do izjednačenja, pošto je Andrej Todoroski uspeo da matira Đorđa Petrovića. Viđeno je još nekoliko šansi sa obe strane, ali do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

U 63. minutu, kiks je napravio defanzivac Spartaka Marko Ivančević, koji je loptu poslao u sopstvenu mrežu, što je Brđanima omogućilo novu prednost. Đorđe Jovanović je pred sam kraj utakmice još jednom pokazao kakav je zapravo napadač, posle sjajne akcije istrčao je pred gostujućim golmanom i perfektnim udarcem uspeo da ga lobuje. Međutim, gol je poništen zvog ofsajta, kada se glavni arbitar meča konsultovao sa kolegama iz VAR sobe.

U drugoj utakmici, Proleter je na svom stadionu izgubio od Mladosti rezultatom 3:2, u vrlo interesantnoj utakmici. Saša Jovanović je već u 9. minutu postigao vodeći gol za Mladost, međutim slavlje gostujućih igrača nije dugo trajalo, pošto je pet minuta kasnije ekipa iz Novog Sada uspela da dođe do izjednačenja. Do kraja prvog poluvremena, u mreži Novosađana završila su još dva gola, a nadu domaćoj publici vratio je Marko Vukasović, koji je fenomenalnim golom na startu drugom poluvremena doslovno rečeno ‘pocepao’ protivničku mrežu.

Ovakav pogodak na superligaškim terenima zaista dugo nije viđen, a tu majstoriju, možete pogledati OVDE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter