1
Domaći fudbal

head coach Dejan Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STANKOVIĆ U PROBLEMU: Dvojica startera propuštaju ‘večiti derbi’!

Objavljeno: 18.09.21 u 11:48

Nisu ovo preterano dobre vesti za ‘Mistera’!

U nedelju je na programu ‘večiti derbi’ između dva najveća srpska kluba.. Utakmica počinje od 18h na stadionu FK Partizan, a oba tima meč dočekuju u dobroj atmosferi, nakon pobeda u evropskim takmičenjima.

Probleme će imati Dejan Stanković, koji neće moći da računa na dva startera.. Prvi je Milan Pavkov, koji je zbog povrede već propustio duel sa Bragom. Napadač iz Begeča se vratio treninzima i potencijalno bi se mogao naći na klupi tokom večitog derbija. Drugi igrač na kojeg Stanković neće moći da računa jeste El Fardu Ben.

Ben je zbog povrede u prvom poluvremenu duela sa Bragom napustio teren. Još uvek nisu poznati svi detalji njegove povrede, ali prema svemu sudeći neće nastupiti u nedelju protiv Partizana!

0
0

1 Komentara

  1. Ben je na utakmici protiv Brage bio prosto nevidljiv i igrači Brage nisu znali u početku zašto je Ben nevidljiv, ali kasnije kada su pohvatali konce lako su uvideli da od Bena sa loptom u nogama ne preti nikakva opasnost, a u duelima se stalno odbijao o igrače Brage. Duel igra Bena je na nivou njegove skok igre, odnosno na nivou mlađih petlića. I jedan takav izuzetno spori igrač, bez driblinga, bez skok igre, bez duel igre ima unapred zagarantovano mesto u Zvezdi, a ceo njegov doprinos se svodi na vraćanje lopti unazad ili dodavanje u širinu do najbližeg saigrača. Kada Ben igra nominalno krilo na terenu, tada to krilo ne postoji, ali Ben se odmah instalira u peterac protivnika i tamo čeka neki otpadak. Od kad je u Zvezdi, Ben još uvek nije rešio jednu jedinu situaciju “1 na1” u svoju korist i onda se neko čudi što ovakvog Bena niko iz sveta ne traži. Spori i matori Ben (34) može igrati jedino u Zvezdi, kod ovih veleumova!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter