0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Liverul na ‘čelu’ tabele, ogromno iznenađenje na Itihadu – Arsenal stigao do drugog trijumfa! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.21 u 18:23

Bilo je zanimljivo danas u Premijer ligi.

Na ‘Enfildu’, Liverpul je savladao Kristal Palas rezultatom 3:0 u utakmici 5. kola Premijer lige. Jirgen Klop napravio je nekoliko izmena u svom sastavu, pošto je odlučio da odmori Arnolda i Robertsona, a umesto njih igrali su Džejms Milner i Kostas Cimikas.

Izabranici Jirgena Klopa dominirali su čitavih 90 minuta, stvarali velike šanse, pa je pravo čudo kako još neka lopta nije završila u mreži Palasa. Sjajnu igru krunisao je Sadij Mane u 43. minutu, i od tog trenutka gosti su se ‘probudili’ u počeli da igraju onako kako treba.
Stvorili su nekoliko odličnih prilika, a gostujuće navijače ‘utišao’ je Mohamed Salah, koji je iskoristio neopreznost rivala na drugoj stativi posle udarca iz ugla. Tačku na ovu utakmicu postavio je Nabi Keita, nakon kornera, lopta mu se odbila pravo na nogu i volej-udarcem je Gvinejac „pocepao“ mrežu.

Ogromno iznenađenju viđeno je na Itihadu, pošto je Mančester siti odigrao nerešeno protiv Sautemptona – 0:0. Delovalo je kao da su se izabranici Pepa Gvardiole istrošli u utakmici protiv Lajpciga u Ligi šampiona, i da je danas falilo snage, koncentracije i želje.

‘Tobdžije’ su stigle do drugog trijufa u Premijer ligi, pošto su minimalnim rezultatom podeli Barnli u gostima – 1:0. Pobedonosni pogodak postigao je Odegard u 30. minutu, a Votford je na krilima Ismaile Sara i Emanuela Denisa ‘pregazio’ Norič sa 3:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter