0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVA GENERALNA PROBA: Dvojica pod znakom pitanja pred PAO, Žoc se zahvalio Atinjanima

Objavljeno: 18.09.21 u 14:35

Košarkaši Partizana večeras će se sastati sa grčkim timom, na startu memorijalnog turnira „Pavlos Janakopulos“.

Turnir u prestonici Grčke će ujedno biti i generalna proba za ekipu Željka Obradovića pred start zezone u ABA ligi, koji je zakazan za 27. septembar.

Pred ovaj susret trener Partizana, Željko Obradović, koji je svoj najtrofejniji period karijere proveo upravo u redovima atinskih „zelenih“, evocirao je uspomene iz tog vremena i zahvalio svom bivšem klubu na pozivu.

-Želim da se zahvalim Panatinaikosu na pozivu u ime Partizana. Za mene i igrače ovo je velika prilika da odigramo još dve utakmice na visokom nivou, protiv timova koji poseduju iskustvo. Lično mi je jako drado što sam ovde. Mnogo sam puta do sada govorio koliko mi je drago kada se vratim u Atinu. Nikada neću zaboraviti Pavlosa i Dudu, imali su veliki uticaj širom sveta. Zauvek će nam nedostajati takvi ljudi. Bila su dva veoma važna čoveka-, rekao je Obradović u najavi turnira.

Partizan pred ovaj susret muči muku sa povredama određenih igrača, pa su tako za večeras pod znakom pitanja Aleksa Avramović i Alen Smajlagić, koji je u četvrtak izvrnuo zglob na oproštajnoj utakmici Novice Veličkovića.

Utakmica između Partizana i Panatinaikosa zakazana je 19h časova, sa direktnim prenosom na TV  „Sport klub“. U drugom polufinalnom susretu, tri sata ranije, sastaju se Anadolu Efes i Ulm.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter