0
Ostali sportovi

FOTO: FSS

ORLOVI DOŽIVELI NOVI PORAZ: Aktuelni prvak sveta je slavio u Litvaniji!

Objavljeno: 18.09.21 u 00:01

Preokret za slavlje Argentinaca!

Futsal reprezentacija Srbije poražena je u 2. kolu Prvenstva sveta u Litvaniji od selekcije Argentine, aktuelnog prvaka sveta – 2:4 (2:3).

Odigrali su Orlovi dobru utakmicu, u prvom poluvremenu bili bolji rival, u dva navrata imali vođstvo, ali Argentinci su pokazali zašto i sada važe za jednog od favorita za novi naslov najbolje futsal selekcije na svetu.

U drugom meču dana Iran je bio bolji od SAD – 4:2 (3:1). U 3. kolu Orlovi se sastaju sa SAD i neophodna je pobeda kako bi eventualno kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije izborili plasman u nokaut fazu takmičenja.

FOTO: FSS

Srbija je fenomenalno ušla u meč, prvo Rakić, a zatim i Lazarević doneli su veliku radost, ali rano isključenje Stojkovića uticalo je da se Argentinci vrate u meč.

I za samo jedan minut uspeli su dva puta da savladaju Aksentijevića. I taj brzi preokret kao da je prelomio meč. U nastavku su „gaučosi“ postigli još jedan gol za konačnu pobedu. U poslednjem kolu grupne faze Srbija i SAD sastaju se 20. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter