0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Vladimir Petrovic Pizon Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

ZVEZDINA LEGENDA ODUŠEVLJENA NAKON POBEDE NAD BRAGOM: Pižon ocenio Dragovića i Dionija, njegove reči ćete dugo pamtiti!

Objavljeno: 17.09.21 u 12:13

Nije krio sreću.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon, prokomentario je pobedu svog bivšeg tima nad Bragom u prvom kolu Lige Evrope. Pižon je istakao da je presrećan, kao i da je pre 15 godina Zvezda bila u podređenom položaju, dok je sada pokazala da je bolja.

Prezadovoljan sam kako je moja Zvezda igrala protiv Brage. Vidim zadovoljstvo kod svih zvezdaša. Kada je pre 15 godina prolazila Bragu u Evropi Zvezda je tada bila u podređenom položaju. Sada je bila bolja, počeo je Pižon.

Petrović se posebno osvrnuo na partije koje su pružili Aleksandar Dragović i Lui Dioni. Istakao je da je austrijski reprezentativac pokazao zašto je doveden, dok Dioni raste iz utakmice u utakmicu.

Dragović je odigrao perfektnu utakmicu i pokazao zbog čega je doveden. On je igrač visoke klase. Njegovo iskustvo je od velikog značčaja, a svojom igrom uliva sigurnost čitavoj ekipi u poslednjoj liniji. Takav igrač donosi prevagu i kvalitet više na terenu, rekao je Pižon i dodao:

UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Braga 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda je “teška”, odmah se očekuju rezultati i nestrpljenje je veliko. Francuz napreduje iz utakmice u utakmicu, dobro se kreće i radi veliki posao za ekipu. Golovi će doći vremenom, samo treba “istrpeti” fudbalera. Mislim da je klub odradio odličan posao tokom prelaznog roka i da sada imamo najbolji tim u poslednjih ko zna koliko godina. Prepoznala je to i publika i zato je sinoć dala fenomenalnu podršku. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde, zaključio je Vladimir Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter