2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN, RIKARDO ĆE MOŽDA PROPUSTI DERBI: Stanojević i više nego zabrinut, u pitanju je najvažniji igrač!

Objavljeno: 17.09.21 u 11:06

Bio bi to veliki problem za crno-bele.

Pobeda Partizana u prvom kolu Lige konferencija, donela je i neke loše vesti. Naime, strelac drugog gola, Rikardo Gomeš, jedan deo utakmice je igrao povređen, pa je njegov nastup na derbiju, za sada upitan.

Zabrinuo nas je Rikardo, ne znamo kakva je situacija sa povredom, pošto je igrao povređen posle onog starta. Zglob je u pitanju, ne znamo sada ništa više, nadamo se da će moći da igra derbi, rekao je trener Aleksandar Stanojević.

FOTO: FK Partizan

Potom je šef struke crno-belih prokomentarisao i samu utakmicu sa Anortozisom, rekavši da je njegova ekipa mogla ubedljivije da slavi.

Dobro smo igrali moglo je da bude ubedljivije. Odličan teren, brz, tako da smo mogli da rešimo i ranije ali sam zadovoljan. Dobro je dobiti Kiprane posle dugo vremena, istakao je Stanojević.

Rikardo Gomeš je sa 13 golova najbolji strelac Partizana, koji je trenutno i lider domaće Superlige Srbije. Njegovo odsustvo na derbiju, sigurno bi predstavljalo ogroman hendikep za crno-bele i znatno bi promenilo tok utakmice.

0
0

2 Komentara

  1. Smrad od čoveka! Smradina se sad kao nešto isčuđava i navodno zabrinut za zdravlje Rikarda a namerno ga držao u igri sve dok se povreda ne pogorša maksimalno. Smrad bio, smrad ostao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem Stanoja, najbitniji igrač se žali na povredu u poluvremenu drži ga u igri.. Daje drugi gol, utakmica rešena on je i dalje u igri.. A imaš samo jednog špica u timu.. Sad neka ti Lola i Miljkon igraju centafora.. Bravo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter