0
Evropske lige

(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Edin Dzeko (front) of Bosnia and Herzegovina (BiH) breaks through during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)

‘VELIČANSTVEN JE!’: Edin Džeko će dugo pamtiti reči koje je Mihajlović izrekao o njemu!

Objavljeno: 17.09.21 u 19:45

Trener Bolonje Siniša Mihajlović biranim rečima govorio je o momku iz Bosne i Hercegovine.

U najavi utakmice, koju će u subotu njegov tima na ‘Đuzepe Meaci’ igrati protiv Intera, srpski trener je istakao da njegov klub ima šanse, ali se dotakao i dvojice protivničkih igrača, jednog koji je otišao, te drugog koji je stigao u Inter, Romelula Lukakua odnosno Edina Džeku.

– Biće to izazovna utakmica, Inter je jak, ali mi smo posljednjih godina dokazali da možemo da ih pobedimo, ako igramo kako znamo. Interu neće biti lako, rekao je Miha, a onda nastavio o dvojici napadača:

Džeko je veličanstven igrač, ali je drugačiji od Lukakua. Njemu možete ostaviti prostora, ali Lukaku bi vam u tim situacijama stvorio razne probleme. Ipak, prvo što bi trebalo je to da mi stvorimo probleme njima. Inter ima svoje slabe tačke, istakao je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter