0
Evrokupovi

Milan Rodic (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Katai (L) Marko Gobeljic Milos Degenek Nenad Krsticic (R) Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

UEFA ĆE MORATI DA INTERVENIŠE: Zvezda neće igrati protiv Ludogoreca!?

Objavljeno: 17.09.21 u 09:18

Biće problema za crveno-bele da otputuju u Bugarsku. 

Bugarska Vlada donela je odluku da se Srbija nalazi na crvenoj listi što znači da državaljani Srbije ne mogu da putuju u tu državu.

Ono što najviše intrigira jeste činjenica da Zvezda mora da putuje u Razgrad kako bi odigrali utakmicu protiv Ludogoreca u okviru drugog kola Lige Evrope zakazanu za 30. septembar.

Ukoliko aktuelni šampion Srbije ne dobije dozvolu za put, u celu situaciju će morati da se umeša  UEFA.

Klubovi su u obavezi da obaveste nadležne organe evropske kuće fudbala da postoji prepreka u odigravanju utakmice, a zatim UEFA odlučuje da li će odložiti meč i zakazati ga na nekom od rezervnih termina, ili će dozvoliti odigravanje na neutralnom terenu, u drugoj državi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter