0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2017-2018 Radnicki (Nis) v Crvena Zvezda Aleksandar Pesic (C) Nis, 05.11.2017. foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto ©

SJAJNA PARTIJA NEKADAŠNJEG NAPADAČA CRVENE ZVEZDE: Dva pogotka za veliki preokret! (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.21 u 23:16

Važan trijumf!

U okviru petog kola Superlige Turske, Malatija je na svom stadionu ugostila Karagumruk. Publika je imala priliku da uživa u veoma interesantnoj utakmici. Gosti su uspeli da dođu do važne pobede, a meč je završen rezultatom 3:4.

Malatija je povela 1:0 u 18. minutu pogotkom Tetea. Uspeli su domaći da dupliraju prednost samo šest minuta kasnije, a pogodak je delo Eskihelača.

Igrao se 30. minut, kada je mrežu domaće ekipe zatresao Bertolaći. Fudbaleri Karagumruka se nisu predali i viđena je velika borba na terenu.

Nije bilo kraja uzbuđenjima u prvom delu igre. Šuijar je ponovo povećao prednost Malatije na 3:1, u 40. minutu meča.

Junak gostujuće ekipe bio je nekadašnji napadač Crvene zvezde. Aleksandar Pešić je upisao u listu strelaca u 44. minutu, a u ulozi asistenta se našao Jure Balkovec iz Slovenije.

PROČITAJTE JOŠ: ‘DAO DVA GOLA NA PROBI, A NIJE PROŠAO’: Ovo niste znali o Siniši Mihajloviću, svi ga pamte iz 91′, a on je pet godina ranije bio na ‘Marakani’! (VIDEO)

Malatija je u 61. minutu ostala sa igračem manje u polju, zbog crvenog kartona mladog veziste Jospina Nsimirimana. Karagumruk je to znao da iskoristi!  Ponovo je povremni reprezentativac Srbije savladao protivničkog golmana i rezultat je u 76. minutu bio 3:3.

https://youtu.be/GoWNeaaZkZ0

Potpuni preokret za veliko slavlje gostujuće ekipe dogodio se u 88. minutu. Bertolaći je po drugi put na meču postigao pogodak.

Karagumruk igra sjajno od starta sezone i trenutno se nalaze na 3. poziciji. Malatija zauzima 10. mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter