1
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2013-2014 Partizan v Javor (Ivanjica) Nikola Ninkovic Beograd, 05.10.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROLETER SE NE ŠALI: Nova bomba odjeknula u Novom Sadu, stigao nekadašnji reprezentativac!

Objavljeno: 17.09.21 u 21:22

Slana Bara se ‘trese’ ovih dana!

Kao bomba je odjeknula vest da će ekipu Proletera pojačati brazilski fudbaler Evandro.. Samo što se stišalo u Novom Sadu, desio se novi ‘potres’, ovog puta u vidu Nikole Džigija Ninkovića, koji je potpisao ugovor sa Proleterom iz Novog Sada!

Fudbal season 2012-2013 Jelen Super league.Partizan v BSK Borca.Nikola Ninkovic.Beograd, 11.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Veliki povratak u srpski fudbal nakon teške povrede će napraviti popularni Džigi! Reč je o momku koji je dete Partizana, za koji je odigrao nešto manje od 100 utakmica. Odlučio je 2016. godine da se otisne u Italiju i od tada je nosio dres Đenove, Kijeva, Empolija, Askolija i Breše.. Treba napomenuti i da je Ninković prošao sve mlađe reprezentacije Srbije.

Fudbal Super liga season 2013-2014
Partizan v Radnicki Kragujevac
Nikola Ninkovic
Beograd, 25.08.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fenomenalan posao napravila je uprava Proletera još jednom! Iako se činilo da je tim u potpunosti formiran, oni su odlučili da dovedu veliko pojačanje u navalnom delu tima. Nesumnjivo da je povratak Ninkovića u srpskim fudbal jedan od transfera koji je obeležio prelazni rok ovog leta u srpskom fudbalu!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter