0
Fudbal

Fudbal, pripreme za sezonu 2010/2011.FK Crvena Zvezda.Miki Antonijevic, savetnik za medije FK Crvena Zvezda i Miroslav Ciro Blazevic.Radvanje, 22.06.2010.foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRE 10 DANA NAJAVLJIVAO SMRT, DANAS U POTPUNO DRUGOM IZDANJU: Pojavila se fotografija Ćire Blaževića iz Zagreba!

Objavljeno: 17.09.21 u 19:30

Stanje se očigledno popravilo

Legendarni selektor reprezentacije Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević pre nekoliko dana je šokirao čitavu javnost rečima da boluje od teške bolesti.

Ćiru su tamošnji mediji uhvatili kako uprkos bolesti sa kojom se bori, šeta ulicama Zagreba, opušten i sa cigarom u ruci. Fotografiju možete pogledati OVDE.

– Ipak, moram vam reći tužnu vest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako vam uskoro ne dođem, a verovatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski novo za kojom mi Hrvati čeznemo– rekao je Ćiro nedavno za tamošnje medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter