0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Povratak u domaća prvenstva!

Objavljeno: 17.09.21 u 11:00

Nova lista je tu sa novim parovima. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

20.30 Herta Berlin – Grojter Firt

Herta je tek u prošlom kolu upisala prvu pobedu, a njihov današnji rival je zakucan na dno sa samo jednim bodom. Ovo su ekipe sa najlošijim odbranama u ligi i primaju skoro 3 gola po utakmici. Vreme je da klub iz prestonice pokaže kvalitet.

Predlog: 1 (1,74)

 

20.45 Sasuolo – Torino

Naš Saša Lukić je bio strelac u pobedi Torina u prošlom kolu, ali mislimo da mu neće biti lako danas. Sasuolo je dosta kvalitetan tim i nakon odlaska Lokatelija. Na tabeli su čak ispred današnjeg rivala. Naše mišljenje je da bodovi ostaju kući.

Predlog: 1 (1,99)

 

21.00 Strazburg – Mec

Obe ekipe nisu dobro ušle u sezonu ali domaćin bi sada mogao da slomi protivnika i napravi prevagu. Strazburova jedina pobeda je i došla na domaćem terenu kada je Brest morao da putuje gotovo preko cele zemlje. Mec još čeka na prvu pobedu u prvenstvu i tako će i ostati.

Predlog: 1  (1,90)

 

21.00 Newcastle – Leeds

Lids i ne ume da igra drugačije nego da ima golova, kao i svaka ekipa Marsela Bijelse. Njukaslu je napad najbolji deo tima, a ako se vrati Kalum Vilson onda smo još više sigurni u ovaj tip.

Predlog: GG3+ (1,91)

 

KUPNA KVOTA 12,57 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 92308563

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter