0
Odbojka

FOTO: OSSRB

ODBOJKAŠI SPREMNI ZA POLUFINALE: Italijani držite se, mi smo aktuelni evropski šampioni i imamo snage!

Objavljeno: 17.09.21 u 12:52

Maksimalno smo motivisani.

Srpske odbojkaše u subotu od 21 čas oekuje polufinale Evropskog prvenstva, gde ćemo odmeriti snage sa selekcijom Italije. Jedan od naših najboljih odbojkaša Uroš Kovačević, pred polufinale je istakao da je na nama da pokažemo da smo kvalitetniji od podmlađenog italijanskog sastava.

Italijanska reprezentacija je podmlađena, igrao sam protiv dosta njihovih igrača, a po kvalitetu se izdvajaju Ðaneli i Mikeleto. Znamo šta nas čeka, a na nama je da pokažemo da smo kvalitetniji, rekao je Kovačević.

Odbojka Volleyball
Docek Odbojkaske Reprezentacije Srbije koja je osvojila Bronzanu medalju na Evropskom Prventstvu u Poland 2017
Uros Kovacevic
Beograd, 04.09.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kapiten Srbije Nemanja Petrić, zaključio je da je Italija nakon kraha na OI motivisana da na ovom prvenstvu uzme medalju. Ipak, srpski odbojkaš je svestan da smo mi aktuelni šampioni i da imamo snage da odgovorimo na bilo koji izazov.

Sada su još motivisaniji da na Evropskom prvenstvu uzmu medalju. Zasluženo su u polufinalu, imaju jako dobrog dizača Ðanelija, mladi igrači su se fenomenalno uklopili. Očekuje nas jako teška utakmica, ali mi smo aktuelni evropski šampioni i imamo snage da odgovorimo na bilo koji izazov, zaključio je Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter