0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 FK Partizan Promocija Ivica Iliev Beograd, 23.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IVICA ILIEV OTVORENO: Otkrio sve detalje vezane za povratak Ljajića u Partizan!

Objavljeno: 17.09.21 u 14:26

Saga Adem Ljajić se nastavlja!

Od starta sezone se priča o sukobu uprave turskog Bešiktaša i povremenog srpskog reprezentativca Adema Ljajića.. On je dobio slobodu da napusti tim i ode gde god želi, ali je odlučio da ostane, što se nikako nije svidelo upravi kluba. Pojedini turski mediji Adema sada povezuju sa povratkom u Partizan, na šta je Ivica Iliev rekao:

‘Kada pričate o Ademu Ljajiću, pričate o vanserijskom igraču koji je mnogo doneo i Partizanu i reprezentaciji Srbije, to je igrač evropskog kova. Međutim, u ovom momentu ni najmanje nije realna opcija.

Kao što znate, Partizan je poslednjeg dana prelaznog roka, do kada se sklapao tim i prijavljivao za grupnu fazu Lige konferencija, rešio ono najbitnije, Ademov dolazak bi onda značio da će igrati Superligu Srbije, a za igrača tog formata nije realno da se tako nešto i razmišlja.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter