0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: Kingsley Coman (C) of Bayern Muenchen in action during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ALARMI U MINHENU: Zvezda Bajerna hitno završila na operaciji srca!

Objavljeno: 17.09.21 u 17:21

Morao je da ‘ode pod nož’…

Fudbaler minhenskog Bajerna Kingsli Koman podvrgnut je operaciji srca, a vest o tome podelio je njegov trener Julijan Nigelsman. On je istakao da nema razloga za brigu, da nije u pitanju ozbiljan problem i da će se igrač vrlo brzo ponovo naći na terenu.

Koman je bio na operaciji. Imao je blagu smetnju u srčanom ritmu. Ponekad je imao blago kratak dah i bio je manje produktivan pa smo odlučili da uradimo EKG i otkrili smo taj problem, koji se mogao brzo otkloniti, rekao je Nigelsman, pa objasnio da Komanov problem nije ozbiljan:

– Ovo sve zvuči puno dramatičnije nego što zaista jeste. Kingsli je jako dobro, minimalno ga boli rana. Ponavljam, problem nije jako ozbiljan, više ga ljudi ima, ali nije isto kada vam je najveći napor da ustanete do frižidere i uzmete hladno pivo ili kada ste profesionalni fudbaler, dodao je on, te istakao da bi Koman najviše dve nedelje mogao da bude van ekipe.

Podsetimo, Kobman je u klubu od 2015. godinem ali je prve dve bio na pozajmici iz Juventusa, a onda je njegov ugovor otkupljen i do sada je za bundesligaša odigrao 204 utakmice i postigao 40 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter