0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VELIČKOVIĆ POSLAO JAKU PORUKU: ‘Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.21 u 20:10

Legenda odlazi u penziju!

Večeras se od profesionalnog bavljenja košarkom oprašta Novica Veličković! On je govor započeo očekivano, spomenuvši danas preminulog Dudu Ivkovića..

‘Nažalost, danas nas je napustio Duda Ivković, ovim putem želeo bih da mu se zahvalim za sve što je uradio za našu i svetsku košarku, ali i mene lično za svaki savet koji mi je dao. Neka mu je večna slava.’

‘Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu, Saši Daniloviću za sve što je uradio za mene, svim ljudima koji su mi pomogli, nisu svi mogli večeras da dođu, pogotovo moji saigrači bez kojih verovatno ne bih ni bio u ovoj poziciji. Zahvalio bih se Partizanu na svemu što mi je u životu dao, ja sam samo probao delić toga da vratim. Navijači, da znate, uvek sam hteo vama da vratim za svu energiju koju smo delili zajendo svih ovih godina. Jednu pesmu sam ponavljao gde god da igramo jer kada igraš u Partizanu ne možeš da se opustiš nigde. Voleo bih da se svi zagrlite i zajedno zapevamo: „Gde god ti da igraš tu su tvoji grobari..“ Biću navijač, vreme je da pređem na tribinu. Od srca hvala za deset nezaboravnih godina.

Svom Partizanu je poželeo puno sreće u novoj sezoni:

‘Srećno Željku i ekipi, da ih zdravlje prati. Rekao sam im pre nego što smo izašli da Partizanova publika zna da ceni borbenost i energiju i to je sve što mogu da poručim ovim momcima.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter