0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Head coach Mauricio Pochettino of Tottenham Hotspur waves to the Crvena Zvezda fans after the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POKETINO POKUŠAO DA OBJASNI KIKS PROTIV BRIŽA: „Nismo uigrani, neophodno je da postanemo tim“!

Objavljeno: 16.09.21 u 11:53

Trener PSŽ-a Maurisio Poketino pokušao je da obasni kako njegov „supermoćni“ tim nije uspeo da pobedi Klub Briž.

Dva tima su remizirala 1:1 u Belgiji, na premijeri sezone u Ligi šampiona. Poketino je pohvalio prvaka Belgije rekavši da su pokazali više želje.

„Niko nije srećan zbog ovog rezultata, ali ni zbog igre koju smo prikazali. Došli smo ovde po pobedu, ali na kraju nismo uspeli. Skidam kapu Klub Brižu, igrali su hrabro i zaslužili su bod“,rekao je Poketino i nastavio:

„Potrebrno je vreme kako bi se sve uklopilo, a to je valjda svima jasno od prvog dana. Nismo uigrani, moramo da radimo vredno i da budemo bolji u nastavku sezone. Neophodno je da postanemo tim. Imamo veličanstvenu ekipu, ali moramo pronaći odbrambenu i napadačku strukturu“.

U Brižu su prvi put utakmicu zajedno počele tri najveće zvezde PSŽ – Mbape, Nejmar i Mesi.

Mbape je izašao iz igre u 51. minutu, dok su bivši saigrači iz Barselone odigrali ceo meč.

U drugom meču grupe Mančester siti je deklasirao nemački Lajpcig 6:3, a u sledećem kolu nas očekuje upravo sudar dva najbogatija kluba sveta, PSŽ i Sitija.

U međuvremenu, „svece“ očekuje derbi francuske Lige 1 protiv Olimpika iz Liona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter