0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LIGA EVROPE VIŠE NEGO ZANIMLJIVA: Dinamo kapitulirao, sedam golova u Španiji!

Objavljeno: 16.09.21 u 21:16

Osam utakmica odigrano je u okviru Lige Evrope sa početkom od 18:45!

U okviru gupe E Lige Evrope, snage su odmerili Galatasaraj i Lacio.. Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri iz Turske, savladavši favorizovane Italijane. Jedini pogodak na meču viđen je u 66. minutu, nakon što je golman gostiju Strakoša katastrofalno reagovao i poslao loptu u svoju mrežu.

Drugi duel u ovoj grupi odigrali su Lokomotiva iz Moskve i Marsej.. Tim koji sa klupe predvodi Marko Nikolić osvojio je bod na domaćem terenu!

Grupa F je svim srpskim navijačima posebno zanimljiva, jer se tu takmiči Crvena zvezda! Srpski predstavnik je slavio sa 2:1, dok su Mitiland i Ludogorec podelili bodove.

Dosta golova viđeno je u okviru grupe G! Bajer je nakon preokreta savladao Ferencvaroša sa 2:1.. Poveo je mađarski tim u 8. minutu pogotkom Maea, a izjednačenje je usledilo u 37. minutu susreta. Konačan rezultat postavio je Virc u 68. minutu meča.

Seltik je poražen na gostovanju Real Betisu, a konačan rezultat bio je 4:3.

Grupa H donela je pobede gostiju! Vest Hem je slavio nad Dinamom u Zagrebu (0:2), dok je Genk uspeo da nadigra bečki Rapid minimalnim rezultatom!

SVI REZULTATI: 

Galatasaraj – Lacio 1:0 (Strakoša AG)
Lokomotiva M – Marsej 1:1 (Anjorin/Under)
Mitiland – Ludogorec 1:1 (Isaksen/Despodov)
Crvena zvezda – Braga 2:1 (Rodić, Katai/Galeno)
Bajer Leverkuzen – Ferencvaroš 2:1 (Palasijo, Virc/Mae)
Real Betis – Seltik 4:3 (Miranda, Huanmi x2, Iglesias/Ajeti, Juranović, Raiston)
Dinamo Zagreb – Vest Hem 0:2 (Antonio, Rajs)
Rapid – Genk 0:1 (Onuaču)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter