0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021 Partizan v Mega Novica Velickovic reacts Beograd, 12.12.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

LEGENDA PARTIZANA VEČERAS ODLAZI U PENZIJU: Sjajna vest za Grobare, svi će moći da gledaju oproštaj Novice Veličkovića!

Objavljeno: 16.09.21 u 13:10

Ovaj četvrtak će navijači Partizana dugo pamtiti.

Legenda crno-belih Novica Veličković danas će odigrati svoj poslednji meč u karijeri. Dugogodišnji kapiten ‘parnog valjka’ na spektakularan način će otići u penziju, pošto u Štark arenu dolazi evropski velikan, Anadolu Efes.

Utakmica počinje u 19 časova, a navijači koji neće biti u hali, utakmicu mogu da gledaju na kanalu RTS 2.

Treme nema ali uzbuđenja svakako ima. Mnogo mi je drago što ću moći da se oprostim pred navijačima, jer je protekla sezona bila velikim delom pred praznom halom. Ima dosta momenata i utakmica koje bih mogao da izdvojim i koji su za pamćenje a 10 godina nije malo. A svakako je čast predstavljati Partizan. Za mene je Partizan način života. Jer, gde god da se pojaviš ti ga predstavljaš i on predstavlja tebe – rekao je 34-godišnji Veličković.

Novica je iza sebe ostavio neizbrisiv trag, u svojoj bogatoj karijeri, branio je boje Partizana, Real Madrida, Trabzona, Bamberga i Mege. Sa crno-belima je osvojio tri ABA lige, dok sa reprezantacijom Srbije ima osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter