0
Košarka

FOTO: FIBA

IRVINGOV AGENT ZAPRETIO BRUKLIN NETSIMA: Ako me trejdujete, povućiću se iz NBA lige!

Objavljeno: 16.09.21 u 18:16

Šokirao je mnoge.

U poslednjih nekoliko dana, razni insajderi iz Amerike navodili su kako Filadelfija i Bruklin razgovaraju o potencijalnom trejdu koji bi uključio Kajrija Irvinga sa jedne i Bena Simonsa sa druge strane. Očigledno je da u Netsima nakon propuštene šanse da se osvoji titula, ne cvetaju ruže, pa se povodom ovih glasina oglasio agent Kajrija Irvinga.

On je istakao da će u slučaju Bruklinove odluke da Irvinga pošalje u neki drug tim, košarkaš odlučiti da se povuče iz NBA lige. Nema sumnje da bi to bio ogroman udarac za kompletnu ligu, uzevši u obzir da je Irving jedan od najboljih plejmejkera sveta.

Uzevši u obzir da Netsi već imaju Hardena i Durenta kao primarne skorere, sa jedne tačke gledišta bi im Ben Simons možda čak i više značio. Uz bolju igru u odbrani i njegovo opredeljenje u napadu (više je okrenut dodavanjima), verovatno bi se sjajno uklopio u Bruklinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter