0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Soonwoo Kwon (KOR) Beograd, 21.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

BIVŠI NOVAKOV TRENER JEDVA ČEKAO MOMENAT KAKO BI GA KRITIKOVAO: „Đoković nema plan, ne zna kako da napadne“!

Objavljeno: 16.09.21 u 10:45

Kritike stižu nakon poraza u finalu

Kreg O’Šenesi je bio deo tima Novaka Đokovića u vreme kad su s njim radili Andre Agasi i Radek Štepanek, ali se on poprilično brzo rastao od Srbina.

Nije mu se dopalo ponašanje Đokovića prilikom izliva besa u finalu US opena sa Danilom Medvedevim, a onda je ušao u prepirku s pratiocima na društvenim mrežama gde je to napisao.

– Đoković je besan, udario je lopticu koliko je jače mogao. Dečak koji skuplja loptice našao se na liniji vatre i pomerio se u poslednjoj sekundi. Za sekund je izbegnuta katastrofa. Novak je besan, nefokusiran, noćna mora za njega – naveo je O’Šenesi i ušao u prepirku čim su ga navijači pitali „da li je došlo do neprijatnog rastanka sa Đokovićem.“

– Ja ne napadam! Ne volim ni ja kada se reketi lome, ali se čini da je odnos prema Đokoviću previše kritičan i nefer. Da, Novak treba da radi na svom temperamentu, ali kada izgubi glavu to sve postaje veća priča. Kada Novak izgubi glavu jureći zlatni slem ili olimpijsko zlato, to odmah postaje deo analize. Priznajte da ovo ponašanje najviše utiče na momka kog toliko volite. Ne izlažite besu svakog ko ukaže na Novakove nedostatke, on je igrač svetske klase, svetski čovek. Ali ima problem da izgubi hladnokrvnost, to ga je koštalo istorije – naveo je O’Šenesi.

Nije se zaustavio ni u finalu.

– Novak ne kontroliše poene, servise, riterne, drop-šotove zato što ne može da kontroliše svoj temperament. Gotovo da je pogodio dečaka koji skuplja lopte, polomio je reket… Ne može ni da vidi teren, previše je negativan. Novak nema plan, ne zna kako da napadne, ne radi ništa dobro… Njegov bes je blokirao njegov um – istakao je O’Šenesi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter