1
Evroliga

FOTO: RTS/Screenshot

‘TRAUMATIČNO ISKUSTVO’: Oglasio se igrač koji je ‘kumovao’ teškoj povredi košarkaša Zvezde

Objavljeno: 15.09.21 u 13:41

Pripremna utakmica između Crvene zvezde i Panatinaikosa, ostala je u senci užasne povrede krilnog košarkaša beogradskog kluba, Erona Vajta.

Američki košarkaš je na ovom susretu, nakon jednog zakucavanja, nezgodno pao i tom prilikom doživeo prelom ruke i završio sa razbijeom arkadom. Ovom stravičnom padu prethodio je Vajtov kontakt sa prezimenjakom iz redova atinskog kluba, Okarom, koji je nakon utakmice izrazio žaljenje zbog svog sudelovanja u povredi igrača Zvezde.

-Bilo mi je loše zbog povrede Erona Vajta-, počeo je Okaro u razgovoru za grčki „SDNA“.

– U dobrim sam odnosima sa njim, razgovarali smo nakon incidenta. Uspešno je operisan. Pričali smo o njegovoj povredi, on je takođe video snimak pada. Mislim da svi koji su videli snimak shvataju da to nije nešto što sam uradio namerno. Nisam znao šta se desilo dok nisam pogledao iza sebe. Bilo je to traumatično iskustvo, kada sam se okrenuo i video koliko je Vajt loše- istakao je Okaro Vajt za pomenuti grčki portal.

Nakon operacije, Arona Vajta očekuje duža pauza i proces oporavka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter