0
AdmiralBet ABA Liga

Charles Jenkins Nikola Kalinic Kosarkaska Liga Srbije KLS Crvena Zvezda - Partizan Maj 17. 2015. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘TO MI JE OTVORILO OČI’: Kalinić otkrio zbog čega se vratio na Mali Kalemegdan, ovo je pravi razlog!

Objavljeno: 15.09.21 u 18:10

Nova sezona je sve bliža, a na Malom Kalemegdanu dogodile su se određene promene.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić razgovao je sa medijima, i tom prilikom prisutnima se obratio i Nikola Kalinić. Bivši košarkaš Fenerebahčea vratio su u Zvezdu ovog leta, a sada je otkrio zbog se odlučio na takav potez.

– Taj prijateljski turnir u Minhenu je samo prijateljski i davati prognoze je preuranjeno. Mi ćemo da radimo najbolje što možemo i na kraju dana videćemo šta će nam sezona doneti. Bitno je da ostanemo zdravi – počeo je Kalinić o očekivanjima od predstojeće sezone.

Što se tiče povratka na Mali Kalemegdan:

Odluka o povratku u Zvezdu bila je iz brojnih razloga, kako privatnih, tako porodičnih. Ova situacija sa koronom mi je otvorila oči da možda moram da budem bliže porodici. Ostvario sam se karijerno i finansijski i drago mi je što sam tu, sa nekim ljudima koje poznajem i sa kojima sam i ranije radio – rekao je Nikola Kalinić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter