0
Evrokupovi

foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ SVESTAN GUSTOG RASPOREDA: Mislimo i o Crvenoj zvezdi, ali fokus je na Kipranima, moraću da kombinujem!

Objavljeno: 15.09.21 u 10:29

Ne dozvoljava opuštanje.

Fudbaleri Partizana će svoje premijerno izdanje u Ligi konferencija imati u četvrtak kada će se sastati sa Anortozisom. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da neće dozvoliti ekipi da se opusti, iako su prema njegovim rečima mnogi već upisali 3 boda Partizanu.

Idemo da se odmerimo sa direktnim konkurentom za prolazak u narednu rundu takmičenja. Analizirali smo ih, gledali utakmice, temeljno se bavili njima, potpuno smo spremni. Igraju sa četiri defanzivca pozadi, imaju veoma iskusnog napadača, snažnog, visokog… Imaju dosta internacionalaca koji znaju da igraju… Takođe, iskustva naših klubova na Kipru u proteklim sezonama nisu bila dobra, pa ulazimo u meč maksimalno oprezni i motivisani, počeo je Stanojević.

Aleksandar Stanojevic Partizan – Santa Clara UEFA ECL Europa Conference League Liga Konferencija 26.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener srpskog vicešampiona je dodao da je ekipa sada rasterećenija u odnosu na kvalifikacije, ali i da je pritisak uvek prisutan. Otkrio je da će Partizan pokušati da igra ofanzivno, te da će tako pokušati da se nametne.

Jesmo nešto rasterećeniji, ali imamo i obavezu da nešto uradimo. Kod nas u Partizanu je uvek pritisak, iako je lakše igrati u grupi nego u kvalifikacijama, to je činjenica. Pokušaćemo da igramo ofanzivno, sa ofanzivnim sastavom, a da li ćemo se nametnuti to ćemo da vidimo.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 26: Head coach Aleksandar Stanojevic (C) of FK Partizan celebrates after the UEFA Conference League Play-Off Leg Two match between FK Partizan and CD Santa Clara at Partizan Stadium on August 26, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Za sam kraj Stanojevič je prokomentarisao i večiti derbi koji fudbalere Partizana očekuje 19. septembra. Zaključio je da je prirodno da se razmišlja o derbiju, ali da je fokus ipak na Kipranima.

Razmišljamo, naravno, još od pre dve nedelje, to je prirodno. Imamo fokus na Kiprane, ali tu je uvek i derbi… Moraćemo nekoliko igrača da rotiramo, imamo mečeve na tri dana i gledaćemo da sastav iskombinujemo računajući oba meča koja slede, zaključio je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter