4
Domaći fudbal

Delije Sever Navijaci Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PREDSEDNIK BRAGE ‘BOCNUO’ ZVEZDU: ‘U grupi nema velikih imena!’

Objavljeno: 15.09.21 u 19:05

Biće to zanimljiv duel!

Crvena zvezda ovogodišnje učešće u Ligi Evrope počinje duelom sa Bragom na gostjućem terenu! Predsednik portugalskog tima – Antonio Salvador imao je zanimljivu izjavu uoči tog duela.

‘Očekivanja su visoka, krećemo ovo evropsko takmičenje sa verom u sebe i u naš potencijal. Braga ima istoriju u ovom takmičenju, redovno je član grupne faze i skoro uvek je prolazila dalje. Iako u našoj grupi nema velikih imena, grupa je veoma teška, ujednačena. Crvena zvezda je teoretski najteži rival sa kojim ćemo se suočiti, ali znamo naš kvalitet i koliko vredimo. Spremni smo za utakmicu i nadamo se pobedi.’ – rekao je i potom dodao:

‘Znamo da moramo da ostvarimo više i bolje od onoga što smo uradili na početku ovog prvenstva, mnogo više i bolje nego što smo to učinili u prošloj utakmici protiv Fereire jer kvalitet nije dovoljan da pobedimo, moramo da radimo, da budemo agresivni, da trčimo i sve to moramo da pokažemo već sutra. Braga mora da uđe u svaku utakmicu sa ciljem da pobedi. Znamo da nećemo uvek slaviti, ali moramo da pružimo maksimum, da i kad izgubimo budemo svesni da smo dali sve od sebe.’ – zaključio je on.

0
0

4 Komentara

  1. Zašto je Antonio Salvador ovakav optimista?! Pa, čovek zna da su nosioci sredine terena u Zvezdi, čuveni afrički “kapitalci” (Sanogo, Kanga, Ben) u motoričkom i tehničkom smislu jako ograničeni! Mislim da će ovo biti igra mačke i miša! Zamislite, spori igrači u sredini terena protiv kombinacije brzih i tehnički doteranih Brazilaca i Portugalaca! Stidim se ko sve nosi Zvezdin dres!

    0
    0
    Odgovori
      • Ja samo pokušavam da budem objektivan, zato razmisli malo mogu li izuzetno spori Sanogo, Kanga i Ben, igrati u savremenom evropskom takmičenju, gde je znak prepoznavanja brza i snažna igra puna energije, a uz to ovi Afrikanci sa loptom u nogama znaju samo da šalju povratne pasove! Jesi li ikad primetio da je neko od njih rešio situaciju “1 na1”?! Ne, to je za njih misaona imenica! Ovo nema nikakve veze sa timom Pogrebnika! Neka njihovi navijači brinu o njima!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter