0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/FC Barcelona

PODATAK ZA ISTORIJU, BAJERN JE BAŠ DOMINIRAO: Barselona nije imala nijedan šut u okvir gola! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 08:19

Dva negativna rekorda.

Fudbaleri Bajerna su u prvom kolu Lige šampiona ubedljivo savladali Barselonu rezultatom 0:3. Gosti su bili dominantni, Levandovski je postigao dva gola, u strelce se upisao i Miler, dok je na drugoj strani Barselona razočarala sve svoje navijače.

Bio je ovo prvi meč u Ligi šampiona nakon odlaska Lionela Mesija u PSŽ, a domaći nisu uspeli da zabeleže nijedan šut u okvir gola, dok ih je Bajern imao 7. Barseloni je takođe ovo bio treći poraz za redom na Kamp Nou u najkvalitetnijem takmičenju u Evropi, jer su prošle sezone izgubili od Juventusa (0:3) i PSŽ-a (1:4).

Što se tiče domaćeg prvenstva, Barselona je na 3 utakmice ostvarila 7 bodova. Prvo je savladala Real Sosijedad sa 4:1, potom je usledio remi sa Atletikom iz Bilbaa, a onda i pobeda protiv Hetafea. Susret sa Seviljom je odložen, pa će prvi meč nakon reprezentativne pauze u LA ligi, Barselona igrati sa Granadom 20. septembra. Što se tiče Lige šampiona, izabranike Ronalda Kumana očekuje meč sa Benfikom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter