0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NEVEROVATNA PRIČA: Nema ruku, a pruža fenomenalne partije i mašta o nastupu u NBA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 16:58

Nekolicina koledža je zainterseovana za mladog košarkaša!

Hansel Emanuel Donato Dominges je pravi primer velikog borca. Ovaj momak iz Dominikanske Republike ima 17 godina, a od ranog detinjstva igra košarku. Mladić je doživeo tešku nesreću kada je imao samo šest godine. Hansel se popeo na zid kako bi posmatrao oca koji je igrao košarku. Zid se obrušio i Hansel je teško povređen. Dečaka su izvukli nakon više od dva sata i lekari su morali da mu amputiraju levu ruku.

Dominikanac se nije predao! Sa 16 godina se preselio u Sjedinjene Američke Države i odmah je pokazao kakav talenat poseduje. Fenomenalnim partijama u dresu Tenesi Stejt Tajgersa u NCAA Diviziji I, skrenuo je pažnju na sebe. U ovom trenutku je nekolicina koledža širom Sjedinjenih Američkih Država zainteresovana za usluge ovog momka.

Bez obzira na to što nema ruku, često je znatno dominantniji od većine vršnjaka protiv kojih se takmiči. Šekil O’Nil je nedavno istakao da ljudi još uvek nisu svesni koliko je Hansel dobar igrač.

Hansele, želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter