FOTO: OSSRB
in ,

MOTIVACIONI GOVOR ODBOJKAŠIMA KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI: Ne treba da idemo prsima na bajonet, zgazimo ih sve, idemo po našu medalju! (VIDEO)

Sada sledi polufinale.

Srpski odbojkaši su u četvrtfinalu Evropskog prvenstva savladali Holandiju sa 3:0. Naši momci su tokom celog susreta imali ogromnu volju i energiju, a kao jedan od razloga za to možemo navesti i neverovatan motivacioni govor trenera Radivoja Radakovića. 

Treba da uzmemo ono što apsolutno zaslužujemo i ono za šta smo došli. Došli smo ovde da uzmemo medalju. Danas nam treba ludačka energija, ludačka volja, ludačka vera. Oni su je imali, braćo. Čuveni gvozdeni puk. Ovi su išli bukvalno prsima na bajonet. Mi ne treba danas da idemo prsima na bajonet, počeo je Radaković.

Potom je čuveni gvozdeni puk uporedio sa našim odbojkašima, pa im je dao do znanja da svi imaju energiju i veru u sebi.

Postoji još jedan gvozdeni puk ja ga znam. I oni su imali tu ludačku energiju, tu volju, tu veru i još uvek je imaju. Znam da još uvek imate u sebi tu volju, tu energiju tu veru. Imamo je svi, apsolutno je imamo. Pogledajmo se u ogledalo sad kad odemo u sobe, nađimo to u srcima. Nađimo u svojim srcima ovu ludačku volju i energiju, mi igramo danas za ovo. Zato izlazimo danas, zgazimo i Holanđane zgazimo sve, idemo po našu medalju!

Naredni rival biće nam pobednik susreta NemačkaItalija.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Autor: HotSport

STANOJEVIĆ SVESTAN GUSTOG RASPOREDA: Mislimo i o Crvenoj zvezdi, ali fokus je na Kipranima, moraću da kombinujem!

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata ponuda danas, nastavljamo sa LŠ, ali ubacujemo i Čempionšip!