0
Fudbal

Zlatan Ibrahimovic UEFA Europa League Milan - Crvena Zvezda 25.2.2021. Feb. 25. 2021. Liga Evrope, Milano - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic / STARSPORT

LIVERPUL NAKON PREOKRETA SAVLADAO MILAN: Real u završnici do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 23:15

Fudbaleri Liverpula savladali su Milan 3:2 (1:2), u meču prvog kola grupne faze Lige šampiona.

Bio je to sjajan meč na „Enflidu“, sa dva preokreta. Prvu šansu na meču imao je Diogo Žota, kada je u petom minutu njegov udarac izblokiran.

Četiri minuta kasnije, Liverpul je poveo. Aleksander-Arnold je šutirao, udarac je izblokirao Tomori, ali je skrenuo loptu u gol i njemu je pripisan autogol.

U 14. minutu, Benaser je igrao rukom i sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Salah i Manjan mu je odbranio penal.

Manjan je nastavio da blista i branio je udarce Salaha i Žote, a onda je Milan za dva minuta šokirao Enfild. Prvo je Rebić pogodio u 42. minutu posle sjajne kombinacije, a zatim i Dijas u 44. minutu i Milan je na poluvremenu imao 2:1.

Na startu drugog poluvremena, Liverpul je izjednačio. Strelac je bio Salah u 49. minutu, posle sjajne asistencije Origija.

Za preokret se pobrinuo kapiten Džordan Henderson. U 69. minutu uhvatio je loptu iz prve na ivici kaznenog, pogodio donji levi ugao i doneo vođstvo Liverpulu. Ispostavilo se da je to bio pobedonosni pogodak.

Derbi u Milanu između Intera i Real Madrida je razočarao. Ipak, Real je uspeo da stigne do pobede i savlada Inter 1:0 (0:0).

Srpski reprezentativac Luka Jović nije ulazio u igru. Bila je to jedna loša utakmica i jedinu pravu priliku videli smo u 54. minutu. Džeko je gađao glavom, udarac mu je odbranio Kurtoa.

Kada se činilo da će se utakmica završiti bez golova, na scenu je stupio Rodrigo. Pogodio je u 90. minutu za pobedu Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter