0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain reacts during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KLUB BRIŽ SPUSTIO „DRIM TIM“ NA ZEMLJU: PSŽ se obrukao u Belgiji! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 23:30

Loša utakmica za novooformljeni drim tim

PSŽ u svom sastavu ima najveće zvezde svetskog fudbala, ali se ponovo obistinila ona izreka da imena ne igraju, već želja, borbenost i požrtvovanje, a to su sve imali igrači Klub Briža na večerašnjoj utakmici u Belgiji, koja je završena 1:1.

Lionel Mesi nije mogao ništa, a potpuno anemični su bili i Kilijan Mbape i Nejmar. Od supertima ni traga ni glasa.

Da stvar bude još gora po PSŽ, Klub Briž je diktirao tempo tokom većeg dela utakmice i pokazao da je ozbiljna ekipa. Parizov trio je delovao potpuno bezobasno i potpuno je podbacio. Iako je poveo golom Erere već u 15. minutu, PSŽ je stao, dok je Klub Briž izjednačio u 27. minutu golom Vanekena. Moraće Maurisio Poketino još mnogo da radi sa ovim momcima, ako želi da bude ozbiljan takmac za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter