2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

KAKO VAM SE SVIĐA NOVI DRES CRVENE ZVEZDE: Detalji koji prave razliku, tu je i zastava Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 11:35

Adidas je i ove godine proizvođač Zvezdinih dresova.

KK Crvena zvezda je danas promovisao dresove za novu sezonu. Klub je prošle godine produžio saradnju sa Adidasom, a dres će imati ukupno 3 kombinacije.

FOTO: KK Crvena zvezda

Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava “naša linija života” koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije, piše na sajtu kluba uz dodatno objašnjenje:

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

FOTO: KK Crvena zvezda

Direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić iskazao je svoje zadovoljstvo novim dresovima rekavši da se klub trudi da igračima i trenerima obezbedi najolje moguće uslove za rad.

Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas partner Crvene zvezde, jer smo se kao klub uvek trudili da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja, rekao je Sunturlić.

1
0

2 Komentara

    • Ti ćeš da kažeš šta je Srpski??? Ti kojj navijaš za klub osnovan u „bratskoj“ hr. Ćuti i pokri se ušima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter