0
Košarka

Nikola Jokic Dejan Milojevic oprostajna utakmica Mega Vizura Bemaks Bemax 11. Jun 2020, 11.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

JOKIĆEV SAIGRAČ DOBIO BOGAT UGOVOR: Ovaj novac će morati da opravda, velika su očekivanja od njega!

Objavljeno: 15.09.21 u 09:22

Biće jedan od glavnih igrača naredne sezone.

Denver Nagetsi polako privode kraju sklapanje tima za narednu sezonu, a na red je došao i produžetak saradnje sa Aronom Gordonom. Košarkaš koji je prošle sezone došao iz Orlanda potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa ekipom iz Kolorada.

Gordon je bio 4. pik na draftu koji se održao 2014. godine, 6 sezona je proveo u Orlandu, koji nije imao visoke ambicije. Po dolasku u Denver imao je značajnu ulogu, posebno nakon povrede Džamala Marija. Odigrao je 25 mečeva za Nagetse na kojima je beležio 10.2 poena, 4.7 skoka i 2.2 asistencije u proseku.

Nikola Jokić će u predstojećoj sezoni imati težak zadatak, jer su očekivanja nakon MVP priznanja ogromna. Prošle godine, ekipa u kojoj nastupa najkorisniji igrač na svetu, imala je dosta problema sa povredama, koje su ih u velikoj meri limitirale. Jokić je uspeo da na svojim leđima dovuče ekipu do druge runde plej-ofa, ali ih je tu sačekao vicešampion Finiks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter