Mario Hezonja Crvena Zvezda - Barcelona, Evroligaska kosarkaska utakmica u Beogradu u Kombank Areni 19.3.2015. Beograd, Srbija March 12.2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in , ,

HEZONJA OKRIVIO MENADŽERE ZA SVOJ PRELAZAK U UNIKS: ‘Ne mogu tek tako da igraju igrice sa mnom!’

Ljut je kao ris!

Hrvatski internacionalac Mario Hezonja će od ove sezone nositi dres UNIKS-a, nakon što je okončao saradnju sa Panatinaikosom.. Ipak, deluje da se grčki klub i hrvatski košarkaš nisu rastali na najlepši način.

‘Dolazak u Atinu bio mi je najbolja životna odluka. Bilo je neverovatno i nezaboravno iskustvo za mene. Ali čudne stvari su se dešavale ovog leta. Želeo sam i rekao sam to finansijskom savetniku, da ostanem u Panatinaikosu. Međutim, sve je nestalo u pregovorima. Ne mogu sa mnom da igraju menadžerske i slične igre. Panatinaikos je, dok sam bio u nacionalnom timu, angažovao novog trenera i igrače. Da li su mene nešto pitali? Jednog od svojih lidera? Mislim da lideri tima treba da se informišu oko ovakvih stvari. Ja shvatam da je ovo grčki tim i da se prioritet daje Grcima. Nikada nisam hteo da idem ispred njih. Čak sam urgirao da ostanu u klubu. Kao i za Kendrika Perija. Nisam želeo da idem iz Panatinaikosa, ali oni su bili u panici celog leta i morao sam da odem.’ – rekao je Hezonja!

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PROBLEM U ČELSIJU: Traži duplo veću platu!

STANOJEVIĆ O ANORTOZISU: ‘Remi je pozitivan rezultat!’