2
Košarka

Olympic Games Rio 2016 Kosarka Srbija v Francuska from left Dejan Tomasevic Viktor Troicki Vlade Divac and Dusan Vemic Rio De Janeiro, 10.08.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DIVAC ZAVRŠIO U POLICIJSKOM VOZILU NAKON FINALA US OPENA: Njegova supruga otkrila šta su joj ponudili!

Objavljeno: 15.09.21 u 10:09

Bilo je to posebno iskustvo.

Finalu US opena prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti, među kojima su bili Vlade i Ana Divac. Nažalost, srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da dođe do 21. grend slema u karijeri jer ga je savladao Danil Medvedev sa 3:0.

Zanimljivu anegdotu nakon samog meča, podelila je na Tviteru supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca. Ona je istakla da ih je njujorška policija povezla, a da je kasnije i zaustavila UBER za njih. Ana je svesna da je sve to zbog njenog supruga, ali je otkrila i šta su joj policajci ponudili.

Ny policija nas je povezla kolima posle Noletovog meca. Zaustavila uber za nas i pratila nas do autoputa. Znam da je zbog Vlade ali i ja sam bila srecna. Meni su ponudili da jedan dan radim sa njima i to cu obavezno i uraditi. Totalno ludo iskustvo, napisala je Ana Divac.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter